Karl Lagerfeld Quilted Puffy Ikonik Logo Case for iPhone 14 Pro Max - Black

SKU
K-KLHCP14XPSQPK
 

Dostupnosť

DETAILY

Karl Lagerfeld Quilted Puffy Ikonik Logo Case for iPhone 14 Pro Max - Black

Karl Lagerfeld Quilted Puffy Ikonik Logo Case for iPhone 14 Pro Max - Black

Karl Lagerfeld Quilted Puffy Ikonik Logo Case je štýlovým a ochranným príslušenstvom pre Váš iPhone 14 Pro Max. Toto čierne puzdro je navrhnuté s osobitnou pozornosťou na detaily a vynikajúci dizajn.

Puzdro je vyrobené z kvalitného materiálu s quiltovaným povrchom, ktorý poskytuje príjemný dotyk a zároveň ochranu pred škrabancami, nárazmi a inými poškodeniami. Jeho presne vyrezané otvory umožňujú jednoduchý prístup k tlačidlám, portom a fotoaparátu Vášho iPhonu 14 Pro Max.

Karl Lagerfeld Quilted Puffy Ikonik Logo Case je zdobené ikonickým logom značky Karl Lagerfeld na zadnej strane puzdra. Tento štýlový a unikátny dizajn dodáva Vášmu iPhonu 14 Pro Max osobitý šarm a eleganciu.

Puzdro je ľahké, tenké a presne priliehajúce k Vášmu iPhonu 14 Pro Max, čo umožňuje pohodlné držanie a bezproblémové používanie. Quiltovaný povrch poskytuje príjemnú textúru a zároveň zabraňuje šmýkaniu a otlačeniu na puzdre.

Karl Lagerfeld Quilted Puffy Ikonik Logo Case for iPhone 14 Pro Max - Black je ideálnym doplnkom pre každého majiteľa iPhonu 14 Pro Max, ktorý chce ochrániť svoj telefón a zároveň vyjadriť svoj osobný štýl. S týmto štýlovým puzdrom získate spoľahlivú ochranu a luxusný vzhľad pre svoj iPhone 14 Pro Max.

Technické informácie

Výrobca
Karl Lagerfeld
Farba
čierna
MagSafe compatibility
No
Kompatibilita
iPhone 14 Pro Max

Product declaration

Si tu správne! 😉
iSTYLE a m:zone sa spájajú.

Od 1. decembra sa staneme súčasťou iSTYLE rodiny a Apple svet bude pre teba ešte bližšie. Klikni nižšie pre viac informácií o spojení spolu s dôležitými informáciami.